Enviar un e-mail
castellano
catala
english
Inici
Qui som
Serveis
Contacte

QUI SOM:

Formatix Informática 2.0 és una empresa de serveis i solucions informàtiques que té com a objectiu principal facilitar a les petites i mitjanes empreses (PiME) les eines informàtiques, tecnològiques i comunicatives (TIC) siguin hardware, software o serveis afegits. També cerca convertir-se en l´aliat perfecte per a qualsevol necessitat de consultoria informática relacionada amb la creació de la nova empresa (Start-Up), el creixement empresarial, la seguretat informática, la protecció de dades i la presència a Internet (creació de pàgines Web, posicionament a cercadors, planificació de campanyes d´Internet màrqueting i implementació del comerç electrònic).

Amb el servei integral i personalitzat de Formatix Informática 2.0, l´empresa o el professional contractant guanyarà en productivitat, transparéncia i simplicitat.

Formatix Informàtica 2.0, amb esperit jove i caràcter professional, vol fer una clara i contundent aposta per la innovació i el desenvolupament de les noves tecnologies, amb la intenció de convertir-se en un departament més dels seus clients, implicant-se en les seves necessitats, com si fossin les nostres.

Professionalitat, compromís, treball, flexibilitat, il⋅lusió, creativitat... tot això vol ser Formatix Informática 2.0.

Formatix Informática 2.0 és part de la Xarxa d´Experts de Barcelona Activa (per empreses en fase de creixement i empreses start-up de nova generació) i està especialitzada tant en "consultoria en TIC" com en "disseny i instal⋅lació de sistemes i xarxes".

Formatix Informática 2.0 fa Teaming. I tú, vols afegir-te a nosaltres? Web Teaming


Sistemes i xarxes
Web i marqueting
Consultoria tic

Enviar un e-mail
Mapa web
Treballa amb nosaltres
Xarxa d'experts de Barcelona Activa