<

Enviar un e-mail
castellano
catala
english
inici
qui som
serveis
contacte

DISSENY WEB, MÀRQUETING A INTERNET I E-COMMERCE:

Optimitzem la seva identitat digital, fem eficaç la seva presència a Internet fent servir les noves tendències de la web 2.0. Ens encarreguem de dissenyar, promocionar, mantenir i millorar la seva imatge davant l´usuari.


"No hi ha segones oportunitats per a generar una primera impresió."(Oscar Wilde)

millora la teva web


Disseny web

Definim amb vostè el seu públic objectiu i les seves necessitats, i analitzem la seva competència, per millorar i per distinguir-se, amb una solució adaptada al seu negoci.


Establim l´equilibri necessari entre la usabilitat i el disseny del seu web establint una arquitectura de la informació encertada i accesible als seus clients.


Oferim gestió del registre del domini i del allotjament web (hosting).


Encara no està a Internet?

Informis com


Balança usabilitat i disseny


Posicionament

Ens servim de les eines Google Analytics i Google Optimizer per analitzar i optimitzar la seva pàgina web, estudiant el comportament dels seus usuaris i oferint-li major visibilitat als motors de cerca.


Li interessa millorar la seva pàgina web?

Informis com


Seo


Marqueting a Internet

"Cada dia més consumidors prenen decisions de compra de productes o serveis orientats o motivats per la informació que troben a la xarxa social” (Web 2.0 y Empresa. Manual de aplicación en entornos corporativos).

Optimitzant recursos, fem servir les xarxes socials per fomentar la conversa amb el client i per fidelitzar-lo: generals (facebook, myspace); professionals (linkedin, xing); agregadors (delicious, youtube, flickr); bitàcores (wordpress, blogger); microblogging (twitter), etc.


Icones web 2.0


Tanmateix fem servir Google AdWords i Google Adsense com a paradigmes de la nova publicitat a Internet.


Google Adwords


Vol guanyar terreny a la seva competència?

Informis com


E-commerce

Definim amb vostè un pla de negoci i un pla de màrqueting ajustat als seus objetius. Creem la seva botiga online amb la que podrà consolidar la seva presència a Internet, augmentar les seves vendes i expandir el seu negoci internacionalment i de forma segura.

Vol vendre més?

Informis com

E-commerce 
Perfil profesional
Referencias
sistemes i xarxes
web i marqueting
consultoria tic

mail
mapa web
trabaja con nosotros
Xarxa d'experts de Barcelona Activa